zivot kmene

Zpětná vazba z Rituálu kmenových konstelací v prosinci 2019

Účastníky Kmenových konstelací, které se konaly v prosinci 2019 jsme požádali, aby se podělili o svoje pocity po jejich skončení. Tady je máte. Tak jak je napsali.

Světla a Ivo

Zpět na web.

Z celého srdce děkuji Světle a Ivovi za zprostředkování tohoto rituálu. Vždy, když si v životě myslíme, že není kam dál jít a posouvat se, že jsme slabí a nemáme dost energie řešit zkoušky, které v životě přišly, přicházejí a přijdou, tak si třeba právě díky kmenovým konstelacím uvědomíme, kolik energie a síly dřímá v nás samých že my a vesmír jsme nekonečnou studnicí energie a moudrosti a jediné, co je někdy potřeba, je spojit se.

Julie Lina

   

Děkuji za lásku, péči a oporu Světle a Ivovi. Děkuji za krásný kmen, lásku, podporu Děkuji….jdu za novým s láskou a oporou Je hezké žít v radosti, lehkosti a síle. Je to možné…Opustiti a proustit stará zranění a bolesti. S podporou kmene žlutých jsem to zacítila i já

Děkuji Ella

   

Rituál kmenových konstelací mě velice mile vesmírně a nesmírně překvapil – přijela jsem unavená a nic se mi nechtělo – odcházím radostná a veselá s rozhodnutím KONAT!

 

ZA MĚ BYLO VŠE ÚŽASNÉ A ORGANIZACE BYLA SKVĚLÁ!

S Láskou L.

 

KMENOVÉ KONSTELACE MAJÍ PODLE MĚ VELKÝ SMYSL Jednoduše – DĚKUJI !

 

Zajímavá zkušenost, jsem zvědavý na výsledky 😊 Mám vás ráda

 

Rituál je krásný, hluboký, silný. Zázraky se tu dějí. Ne vlastně to nejsou zázraky, je to moje realita!

 

Nejvíce ze všeho mi v životě chyběla podpora, přijetí kmene. Tady jsem ji silně procítila. Děkuji Děkuji Děkuji

Iva

Pozn. Iva napsala ještě o několik týdnů později. Její text je na konci tohoto článku.

 

Za sebe – děkuji

 

Výborná energie a dobrá zkušenost. Pro další rozvoj a práci využiji jiné taktiky a metody.

Jitka

 

Kmenové konstelace byly úžasné! Děkuji!

Radek

 

Vyživující, podporující, hýčkající, posilující, povznášející!… Děkuji Světle a Ivovi za krásné hřejivé Světlo, které kmenové konstelace přinesly do mého života.

S láskou Denisa

 

Děkuji za hezky strávený čas a podporu v konstelacích

 

Rituál kmenových konstelací musíte prožít na vlastní tělo…protože teprve tak pochopíte o čem to je a proč má smysl se zúčastnit. Děkuji z celého srdce.

 

Děkuji z celého srdce za dnešní rituál kmenových konstelací. Je to úžasná, povznášející energie podpory, přijetí, radosti. Energie do dalších dní, do dalšího tvoření života.

Martina

 

Světlo a Ivo, děkuji. Bylo to jiné než jsem si představoval, jak už to bývá 🙂 Přineslo mi to řadu hezkých chvil. Uvědomil jsem si, že má účast „ve kmeni“ je na mém rozhodnutí, jestli chci nebo nechci. Taky že přijetí těmi kolem je pro mě důležitý.

Děkuji K.

 

Kmenové konstelace jsou velmi, velmi podporující. Zažila jsem pocit bezpečí, jistoty, uzemnění. Mám novou energii tvořit další a nové věci. Jsem dosycena tím, co mi chybělo.

Děkuji

 

Moci říct, co cítím a moci to vyjádřit v největším zranění a bolesti a cítit podporu, bytí kmene, byl pro mě největší dar a zážitek z něj. Díky za něj, Světlo, Ivo i ostatní.

Káťa

 

Milá Světlo, milý Ivo, děkuji Vám z celého srdce za možnost být součástí vaší bohulibé tvorby. Cítím radost, lásku, klid a vděčnost. Vaši práci rozhodně doporučím všem! Prostě Děkuji.

Kamila


Iva ještě poslala reakci za několik týdnů po konstelacích:

Můj zážitek z Kmenových konstelací, listopad 2019

Na Kmenové konstelace jsem přišla se záměrem změnit můj vztah s mámou a přáním, aby mi když potřebuju pohlídat děti pomohla. Situace byla taková, že s dětmi někdy byla, ale často měla připomínky a dávala najevo, jak jí to vlastně vadí. Brala jsem to tak, že taková prostě je a nic po ní nemůžu chtít. Jenže bylo mi to líto. Pravě před konstelacemi jsem byla hodně smutná, protože jsem podporu v tomto ohledu necítila. Máma nechtěla být s našimi dětmi, když jsme měli s mužem výročí 15 let, co jsme spolu a chtěli to spolu sami oslavit. Rituálem konstelací jsem prošla naplno a po jeho skončení jsem našla změškaný hovor od mámy. Když jsem jí zavolala, řekla mi, ať jí děti přivezem, že s nimi ráda bude i přes noc, ať si to užijem. Opravdu mě to dojalo. Je to dva měsíce a já se od té doby nebojím ji o pomoc požádat a ona s radostí s pomáhá. Děkuji Světlo, Ivo, Vesmíre, mami. Děkuji sobě.

Iva, Modrý kmen

Ps Když tohle píšu, máma mi volá, že mi chce jít s vnučkou do hračkářství.

Zpět na web.